Inpixio photo studio 12 pro

Inpixio photo studio 12 pro
Inpixio photo studio 12 pro

Review van Inpixio photo studio 12 pro

Hoe ben ik bij deze software gekomen?

Ik was aan het Googelen naar software om snel achtergronden te kunnen blurren. Tot nu toe gebruik regelmatig de Google Foto’s app (betaalde versie) en dit werkt uitstekend maar ik zocht ook iets om dit op de laptop te kunnen doen. Ik heb meerdere programma’s waar dit mee kan maar niets is zo snel en goed als Google Foto’s. Na wat Googelen kwam ik bij Inpixio uit. Zij beweren dat hun software dit ook zo goed en snel kan.

Wat kost Inpixio photo studio 12 pro?

Als je naar de website gaat van Inpixio zie je dat het pakket 39,99 euro kost. Op het eerste gezicht lijkt dit eenmalig maar dit is het niet…. kom ik nog op terug.
Ik had op de bestelknop geklikt maar daarna ging ik eerst even wat anders doen. Bij Inpixio wordt dit denk ik gezien alsof je twijfelt en er verscheen een bericht op het scherm dat ik slechts 29,99 euro hoef te betalen als ik de bestelling afrondt. Oke prima, ik ging bestellen. Tijdens het bestellen zie je een aantal schermen met tekst die ik eigenlijk altijd gelijk weg klik 🙂
Daar zal dat waarschijnlijk ook de tekst hebben gestaan dat je een licentie voor een jaar koopt en dat het dus geen eenmalige aankoop betreft. Ik zag dit pas toen ik al klaar was met de bestelling en mijn account opende bij Inpixio om de software te downloaden. Na het downloaden en installeren opende ik het programma en stond er dat het een proefversie is. Nadat ik inlogde met de Mijn Inpixio gegevens werd het hele pakket vrijgegeven.

Eerste indruk:

Het eerste wat ik eens ging proberen was een achtergrond blurren van een foto uit mijn archief. Het onderwerp (persoon) op de foto werd met de AI techniek behoorlijk goed herkent en de achtergrond kon je verwijderen / aanpassen of blurren. Ik koos voor het laatste. Dat zag er al redelijk goed uit en je kan hier ook nog aanpassingen in maken. Ik mistte alleen 1 functie die Google Foto’s wel heeft en dat is het aanpassen van de diepte van de blur. Daarmee kan je de look van bepaalde foto’s erg verbeteren. Dat had ik ook naar Inpixio gestuurd omdat ik door het missen van deze functie niet veel had aan deze software. Al zitten er ook wel andere leuke functies in dit pakket maar goed. Niet veel later kreeg ik het aanbod om toch verder te gaan met dit pakket maar dan voor 14,99 euro. Nou voor dat geld wil ik het nog wel een kans geven.

Mijn ervaring met Inpixio photo studio 12 pro:

Volgt later de komende weken.

Delen: