Portretfotografie buiten

Interesse in een gratis fotoshoot (portret / model / gezin) in de natuur? De locatie die ik hier voor gebruik is het Wekeromse Zand (centraal gelegen in Nederland) of een andere afgesproken locatie in het midden van het land. Zie de voorwaarden onder de foto’s.

portretfoto buiten
Voorbeelden portretshoot buiten.

Voorwaarden gratis fotoshoot:

  • Fotoshoot op TFP (Time For Portfolio / Time For Print) basis. Ik mag de foto’s gebruiken voor mijn portfolio.
  • Je mag de foto’s plaatsen op Social Media maar met naamsvermelding naar @ Valleifoto
  • De foto’s krijgen een (gratis) nabewerking. Mocht je na de nabewerking nog wensen hebben dan maken we daar specifieke afspraken over.

Betaalde fotoshoot:

Heb je liever niet dat ik de foto’s gebruik voor mijn eigen portfolio / social media? Dan kan je ook een shoot boeken voor slechts 75,- euro. Dit is inclusief alle foto’s in hoge resolutie en nabewerking.

Bekijk ook eens mijn portfolio.

Heb je interesse in een gratis of betaalde fotoshoot? Neem dan contact met mij op zodat we een datum kunnen prikken.

Je kunt ook via Telegram contact met mij opnemen. klik op onderstaand logo:

Delen: